Half bolletje  vanille en karamel

Half bolletje vanille en karamel

Değerlendirme yok
Hazırlık 30 dk
Toplam 7sa 30 dk
8 porties

Malzemeler

Karamelsaus
  • suiker
    250 g
    250 g bruine suiker
  • room, min. 30% vet
    200 - 250 g
  • water
    1030 g
  • citroensap (zie tip)
    1 tl
  • boter in één stuk (60 x 40 x 10 mm)
    30 g
  • azijn
    1 el
Chocoladebasis
  • pure chocolade in stukken
    200 g
  • boter in stukken
    60 g
  • feuilletine
    200 g
    'Crêpe Dentelle' koekjes
Vanilleroom
  • vanillestokje in de lengte gehalveerd
    1
  • melk
    300 g
  • gelatineblaadjes (1,9 g/blad) en koud water om de gelatine te weken
    2
  • eieren
    3
  • suiker
    80 g
  • maïzena (zetmeel)
    30 g
  • room, min. 30% vet gekoeld
    300 g
Chocoladeglazuur
  • pure chocolade in stukken
    350 g
  • boter
    35 g
    20 g druivenpit olie

Zorluk

ileri seviye


Besin Değeri şuna göre 1 portie

Sodyum 57.8 mg
Protein 11.6 g
Kalori 4566.3 kJ / 1091.3 kcal
Yağ 77 g
Lif 6.9 g
Doymuş Yağ 39.4 g
Karbonhidrat 84.9 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...