Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Karamelsaus
-
250
g suiker
veya 250 g bruine suiker - 200 - 250 g room, min. 30% vet
- 1030 g water
- 1 tl citroensap (zie tip)
- 30 g boter, in één stuk (60 x 40 x 10 mm)
- 1 el azijn
Chocoladebasis
- 200 g pure chocolade, in stukken
- 60 g boter, in stukken
-
200
g feuilletine
veya 'Crêpe Dentelle' koekjes
Vanilleroom
- 1 vanillestokje, in de lengte gehalveerd
- 300 g melk
- 2 gelatineblaadjes (1,9 g/blad) en koud water om de gelatine te weken
- 3 eieren
- 80 g suiker
- 30 g maïzena (zetmeel)
- 300 g room, min. 30% vet, gekoeld
Chocoladeglazuur
- 350 g pure chocolade, in stukken
-
35
g boter
veya 20 g druivenpit olie
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portie
- Kalori
- 4566.3 kJ / 1091.3 kcal
- Protein
- 11.6 g
- Karbonhidrat
- 84.9 g
- Yağ
- 77 g
- Doymuş Yağ
- 39.4 g
- Lif
- 6.9 g
- Sodyum
- 57.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Citroenhapjes met havervlokken-zandkorst
5h 15 min
Koekjes met chocopasta
1h 40min
Basis karamel
25 Min
Driekoningentaart met ananas en gezouten karamel
Değerlendirme yok
Spookachtige snacks
1h 15min
Piña Colada sorbet
30 Min
Pitabrood
2 Std.
Karamelsaus
1 Std. 30 Min
Snelle brownie
25 Min
200 g ui kleuren
25 Min
Vruchtensaus (coulis)
10 Min
Aardappelpuree
45 Min