Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Karamelsaus
-
250
g suiker
veya 250 g bruine suiker - 210 g room, min. 30% vet
- 1030 g water
- 1 tl citroensap (zie tip)
- 30 g boter, in één stuk (60 x 40 x 10 mm)
- 1 el azijn
Basis
- 250 g bloem, en iets meer om te bestrooien
- 140 g boter, in stukken
- 100 g suiker
- 1 ei
Vanilleslagroom
- 50 g suiker
- 1 vanillestokje, enkel het merg
- 300 g room, 35% vet, gekoeld
- Besin Değeri
- şuna göre 1 stuk
- Kalori
- 1868.8 kJ / 446.5 kcal
- Protein
- 3.9 g
- Karbonhidrat
- 49.8 g
- Yağ
- 25.9 g
- Doymuş Yağ
- 15.3 g
- Lif
- 0.8 g
- Sodyum
- 22.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Amerikaanse pannenkoeken
40min
Ananas zandkoekjes
Değerlendirme yok
Appelcake
1h
Tagliatelle met broccoli
15 min
Skyr vanille en frambozen-ijs (vetarm)
Değerlendirme yok
Millefeuille met chocolade en karamel
Değerlendirme yok
Koekjes met chocopasta
1 godz. 40 min
Bessenmix-yoghurt
12h 15min
Karameltaart
3 Std. 50 Min
Turkse flatbreads
2 Std. 10 Min
Lemon curd
20min
Mini kaneelbroodjes op een stokje
Değerlendirme yok