Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 15 g de vinaigre
- 1 œuf de gros calibre, légèrement battu
- 165 - 175 g d'eau glacée, pour un total de 237 g de liquide
- 850 g de farine tout usage, séparée (425 g + 425 g), et un peu plus pour saupoudrer
- 454 g de saindoux, séparé (227 g + 227 g) partiellement congelé et coupé en cubes (voir conseil)
- 2 c. à thé de sel, séparé (1 c. à thé + 1 c. à thé)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 morceau
- Kalori
- 5058 kJ / 1208.9 kcal
- Protein
- 15.5 g
- Karbonhidrat
- 104.3 g
- Yağ
- 77.8 g
- Doymuş Yağ
- 30.2 g
- Lif
- 3.8 g
- Sodyum
- 660.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto au parmesan (TM6 Métrique)
30min
Gâteau renversé à l’ananas
1h 15min
Mayonnaise bistro
5 Min
Crème fouettée
10 Min
Saumon, sauce hollandaise au citron avec asperges et riz (Métrique)
45 Min
Soupe aux pois
2u. 10min
Confiture d’amélanches
35min
Pain au lait (TM5/6 Metric)
2 Std. 20 Min
Purée de pommes de terre classique
50min
Tarte au sucre
45 Min
Petits pains mantou et potage de courge musquée (TM6 Metric)
55 Min
Pâte à pizza (TM5/6 Metric)
1h