Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g de parmesan, en morceaux (2 cm)
- 500 g de tomates en grappes, coupées en quatre
- 500 g d'eau
- 50 g de concentré de tomates, double concentré
- 80 g d'oignons, coupés en deux
- 2 gousses d'ail
- 40 g d'huile d'olive
- 100 g de vin rouge
- 300 g de riz risotto, tout type (cuisson 20 minutes)
- 1 c. à café de sel
- 4 boules de fromage burrata, petites (env. 200 g)
- ½ bouquet de basilic frais (env. 10 g), effeuillé
- 2 c. à café d'huile d'olive
- 4 pincées de fleur de sel
- 4 pincées de poivre, moulu
- Besin Değeri
- şuna göre 4 portions
- Kalori
- 10164 kJ / 2427 kcal
- Protein
- 72.9 g
- Karbonhidrat
- 268 g
- Yağ
- 115 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto alla milanese
30min
Polenta aux poireaux et topping aux marrons
50min
Risotto de brocoli-parmesan aux noisettes
40min
Risotto aux poivrons
35 Min
Risotto alle cinque P
30min
Gratin de gnocchis au poireau
50min
One pot penne-poireaux
30min
Risotto au citron et épinards
30min
One pot à la grecque
30min
Risotto à la courge
35 Min
Polenta et sa sauce crémeuse aux champignons
50min
Polenta et ragoût de champignons
45min