Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Het deeg (de dag ervoor)
- 200 g water
- 3 g verse gist
-
200
g tarwebloem (zie tip)
veya 200 g manitoba bloem (zie tip)
Het deeg (de dag zelf)
- 120 g koud water
-
200
g tarwebloem
veya 200 g manitoba bloem - 20 g extra vergine olijfolie, om in te vetten
- 1 tl vloeibaar moutextract (isteğe bağlı)
- 8 g zout
-
150
g buffelmozzarella, in schijfjes
veya 150 g mozzarella, in schijfjes
Topping
- 1 teentje knoflook
- 20 g extra vergine olijfolie
- 200 g courgettes, in blokjes (2 cm)
- 1 - 2 snuifjes zout
- 200 g kerstomaten, gehalveerd
- 50 g Parmezaanse kaas
- 3 - 4 verse basilicumbladeren
- Besin Değeri
- şuna göre 1 stuk
- Kalori
- 2560.3 kJ / 611.5 kcal
- Protein
- 22.3 g
- Karbonhidrat
- 74.8 g
- Yağ
- 23 g
- Doymuş Yağ
- 9.5 g
- Lif
- 4.8 g
- Sodyum
- 1060.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Glutenvrije pompoentaart met chocolade en noten
Değerlendirme yok
Aardappelpasteitjes van rode biet met yoghurtdip
1h
Halloweensalade met bloederige hummus
1h
Pavlova-toren met gemengde bessen
Değerlendirme yok
Victoria Sponge cake
Değerlendirme yok
Kalfszwezerik met lente-uien
Değerlendirme yok
Cecina ham en geitenkaaskroketten
Değerlendirme yok
Risotto met Parmezaanse kaas
40min
Hartenbroodjes
1h
Zoet kruimeldeeg
1 Std. 50 Min
Bundeltjes van sperziebonen met aardappelen en tijmboter
50min
Basis brooddeeg (Zuurdesem)
24 Std. 30 Min