Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 310 克 干燥绿扁豆
- 水 ,浸泡用
中东素丸子
- 170 克 洋葱 ,切块
- 5 枝 欧芹叶
- 5 枝 新鲜香菜 ,仅叶子
- 3 茶匙 孜然粉
- 2 茶匙 摩洛哥混合香料 (见要诀)
- 1 茶匙 盐
- 310 克 油 ,油炸用
蔬菜
- 200 克 胡萝卜 ,切段(5厘米)
-
310
克 紫甘蓝菜 ,去核,切片(5厘米)
veya 310 克 卷心菜 ,去核,切片(5厘米) - 400 克 水
- 310 克 红薯 ,切丁(1厘米)
- 310 克 西兰花, 切小朵
酱汁和摆盘
- 200 克 原味酸奶
- 2 茶匙 蜂蜜
- 4 茶匙 柠檬汁
- ⅛ 茶匙 盐
- 1 小撮 白胡椒粉
- 5 根 新鲜细香葱 ,切段
- 110 克 新鲜嫩菠菜 ,上菜用
-
新鲜香菜 ,装饰用
veya 欧芹叶 ,装饰用 - 2 汤匙 石榴籽 (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 1644 kJ / 393 kcal
- Protein
- 21 g
- Karbonhidrat
- 69 g
- Yağ
- 7 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Lif
- 17 g
- Sodyum
- 833 mg