Cihazlar ve Aksesuarlar
炒火鸡肉块
Hazırlık 5 dk
Toplam 15 dk
1 完整食谱
Malzemeler
-
橄榄油20 克
-
蒜头1 瓣
-
去皮火鸡鸡胸肉 或250克去骨火鸡鸡腿肉,切块(每块3厘米),用厨房用纸将表面擦干250 克
-
盐 (isteğe bağlı)2 - 3 小撮
-
黑胡椒粉 (isteğe bağlı)2 - 3 小撮
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 完整食谱
Sodyum
1044.8 mg
Protein
54.2 g
Kalori
1986.6 kJ /
473 kcal
Yağ
28.3 g
Lif
0.7 g
Doymuş Yağ
5.4 g
Karbonhidrat
0.5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
高温基础专辑
17 Tarif
Çin
Çin