Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
紅蔥油漬舒肥雞胸(可預做)
- 150 克 油
- 100 克 紅蔥頭 ,去皮切片(0.5公分)
- 2 片 雞胸肉 (1片約150克)
- 2 顆 蒜頭 ,切片
- ¼ 茶匙 鹽
白煮蛋&藜麥(可預做)
- 2 顆 蛋
- 1540 克 水
- 30 克 藜麥
沙拉組合
- 1800 克 水
- 30 克 檸檬汁
- 1 茶匙 烏醋
- 1 茶匙 日式醬油
- 200 克 新鮮綜合生菜
- ½ 顆 酪梨 ,切片
- 40 克 紅蘿蔔 ,切絲
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 1909.5 kJ / 456.8 kcal
- Protein
- 42.3 g
- Karbonhidrat
- 14.2 g
- Yağ
- 25.9 g
- Doymuş Yağ
- 258.7 g
- Lif
- 4.5 g
- Sodyum
- 172.5 mg