Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 foie gras de pato crudo (aprox. 400 g)
-
2
cucharadas de coñac
veya 2 cucharadas de brandy - 2 cucharaditas de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 1500 g de agua
- 10 g de zumo de limón
- cubitos de hielo
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 1406.5 kJ / 341.5 kcal
- Protein
- 3.2 g
- Karbonhidrat
- 1 g
- Yağ
- 33.8 g
- Doymuş Yağ
- 15 g
- Lif
- 0.2 g
- Sodyum
- 857 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Foie de pato
33h
Reducción de vino oloroso Pedro Ximenez
15 min
Sopa de cebolla (Cocción lenta)
5 godz. 30 min
Cebolla caramelizada (500 g)
40min
Chalota dorada (100 g) en cuartos
20 min
Flor de alcachofas confitadas con almejas en salsa verde
2 Std. 20 Min
Solomillo de cerdo en beicon con mantequilla barbacoa (Al vacío)
1 Std. 45 Min
Confit de pato con cebolla caramelizada y canelón de foie (Al vacío)
1 Std. 45 Min
Turrón de guirlache
1h 30min
Terrinas de foie trufado
74h
Salmón teriyaki (Al vacío)
1 Std. 20 Min
Claras montadas
5min