越式香茅猪肉

越式香茅猪肉

4.5 21 değerlendirme
Hazırlık 5 dk
Toplam 30 dk
3 人份

Malzemeler

  • 猪肩肉片 切条
    300 克
  • ¾ 茶匙
  • 黑胡椒粉
    1 小撮
  • 食油
    20 克
  • 蒜瓣 拍碎
    2 个
  • 新鲜香茅 切成薄片
    1 支
  • 1 茶匙
  • 酱青
    1 茶匙
  • 鱼露
    1 茶匙
  • 黑酱油
    ¼ 茶匙
  • 1 茶匙
  • 青柠 只取汁
    1 粒
  • 指天椒 (isteğe bağlı) ,切片
    1 条

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Sodyum 893 mg
Protein 18 g
Kalori 1092 kJ / 261 kcal
Yağ 19 g
Lif 0 g
Doymuş Yağ 5 g
Karbonhidrat 4 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...