Cihazlar ve Aksesuarlar
越式香茅猪肉
Hazırlık 5 dk
Toplam 30 dk
3 人份
Malzemeler
-
猪肩肉片 切条300 克
-
盐¾ 茶匙
-
黑胡椒粉1 小撮
-
食油20 克
-
蒜瓣 拍碎2 个
-
新鲜香茅 切成薄片1 支
-
水1 茶匙
-
酱青1 茶匙
-
鱼露1 茶匙
-
黑酱油¼ 茶匙
-
糖1 茶匙
-
青柠 只取汁1 粒
-
指天椒 (isteğe bağlı) ,切片1 条
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
893 mg
Protein
18 g
Kalori
1092 kJ /
261 kcal
Yağ
19 g
Lif
0 g
Doymuş Yağ
5 g
Karbonhidrat
4 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
亚洲高温精选
12 Tarif
Uluslararası
Uluslararası