Cihazlar ve Aksesuarlar
红苋菜炒小鳀鱼
Hazırlık 10 dk
Toplam 20 dk
4 人份
Malzemeler
-
蒜头2 瓣
-
油20 克
-
小鳀鱼干 用水冲洗,沥干10 克
-
水30 克
-
红苋菜 一切二300 克
-
盐1 小撮
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
3.989 g
Kalori
291 kJ /
69 kcal
Yağ
5.33 g
Lif
1.957 g
Karbonhidrat
2.276 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
台湾四季家常菜
71 Tarif
Çin
Çin