Uyumlu sürümler
Focaccia con pesto de albahaca, mozzarella y jitomate fresco
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Focaccia
- 380 g de agua, fría
- 10 g de levadura seca
- 1 cdita de azúcar
- 500 g de harina de trigo
- 30 g de aceite de oliva
- 1 cdita de sal
- aceite de oliva, para engrasar
- sal marina, para espolvorear
Pesto de albahaca
- 20 g de queso parmesano, en trozos (2 cm)
-
20
g de piñón, tostado
veya 20 g de almendras, crudas - 1 diente de ajo, pelado
- 80 g de hojas de albahaca fresca
- 60 g de aceite de oliva extra virgen
- 1 - 2 pizcas de sal
- 1 - 2 jitomates, en rebanadas (7-8 mm)
- aceite de oliva extra virgen, para rociar
- de sal, para sazonar
- 1 cdita de orégano seco
- 300 g de queso mozzarella, en rebanadas (5-6 mm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pieza
- Kalori
- 1398.5 kJ / 334.3 kcal
- Protein
- 11.3 g
- Karbonhidrat
- 34.2 g
- Yağ
- 16.8 g
- Doymuş Yağ
- 5 g
- Lif
- 1.8 g
- Sodyum
- 312.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Quiche Lorraine
1 godz. 20 min
Filete Wellington
2 Std. 10 Min
Salsa de caramelo TM6
1h 30min
Barritas de avena y frutos rojos
55min
Dumpligs de matcha
45 min
Cuernitos árabes de cocoa
3h
Búhos de queso
15min
Shrub de frambuesa TM6
128h 10 min
Untable de pepino y ricotta
10min
Crema batida
10min
Napa Kimchi TM6
86h
Cinnamon rolls
2 Std. 10 Min