Cihazlar ve Aksesuarlar
意大利牛肝菌烩饭
Hazırlık 10 dk
Toplam 35 dk
4 人份
Malzemeler
-
新鲜欧芹1 把
-
红葱头 一切二30 克
-
40 克 干菌菇, ,提前泡发并沥干新鲜牛肝菌 ,清洗并切块300 克
-
特级初榨橄榄油30 克
-
意大利烩饭专用米 (如:Carnaroli、Arborio),烹煮时间约14分钟320 克
-
干白葡萄酒60 克
-
水800 克
-
1 满茶匙 肉高汤酱盐1 茶匙
-
黄油 切成几块30 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
8.1 g
Kalori
1861 kJ /
444 kcal
Yağ
14.4 g
Lif
2.1 g
Karbonhidrat
69.5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Then. Now. Always.
50 Tarif
Çin
Çin