
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La garniture
- 100 g d'oignon coupé en deux
- 20 g d'huile de colza
- 320 - 350 g de viande de bœuf cuite et coupée en morceaux (voir "Conseil(s)")
- 40 - 50 g de carotte cuite et coupée en morceaux (voir "Conseil(s)")
- ½ c. à café de sel
- ½ c. à café de poivre moulu
- ¼ - ½ c. à café de marjolaine déshydratée
Les pierogi
- 250 g d'eau et un peu pour la cuisson des pierogi
- 1 œuf
- 20 g d'huile de colza
- 560 g de farine de blé et un peu pour le plan de travail
- 1 pincée de sel et un peu pour la cuisson des pierogi
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 479 kcal / 2006 kJ
- Protein
- 20.3 g
- Yağ
- 12.1 g
- Karbonhidrat
- 74.3 g
- Lif
- 3.1 g