Cihazlar ve Aksesuarlar
猪肉大葱水饺
Hazırlık 45 dk
Toplam 2sa 15 dk
6 人份
Malzemeler
饺子皮面团
-
中筋面粉320 克
-
水160 克
内馅
-
去皮五花肉 切块,提前冷冻约60分钟,确保肉块呈现微冷冻变硬的状态400 克
-
大葱 只取葱白,切段200 克
-
盐 (约1茶匙)5 克
-
蚝油10 克
-
生抽10 克
-
糖10 克
-
十三香粉 (isteğe bağlı) (约1汤匙)5 克
煮水饺
-
水1700 克
Zorluk
ileri seviye
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
526.3 mg
Protein
15.9 g
Kalori
1828.8 kJ /
437.5 kcal
Yağ
21.2 g
Lif
1.7 g
Doymuş Yağ
7.2 g
Karbonhidrat
45.1 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
基础中式面点
10 Tarif
Çin
Çin