Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
饺子皮面团
- 320 克 中筋面粉
- 160 克 水
内馅
- 400 克 去皮五花肉 ,切块,提前冷冻约60分钟,确保肉块呈现微冷冻变硬的状态
- 200 克 大葱 ,只取葱白,切段
- 5 克 盐 (约1茶匙)
- 10 克 蚝油
- 10 克 生抽
- 10 克 糖
- 5 克 十三香粉 (约1汤匙) (isteğe bağlı)
煮水饺
- 1700 克 水
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 1828.8 kJ / 437.5 kcal
- Protein
- 15.9 g
- Karbonhidrat
- 45.1 g
- Yağ
- 21.2 g
- Doymuş Yağ
- 7.2 g
- Lif
- 1.7 g
- Sodyum
- 526.3 mg