猪肉大葱水饺

猪肉大葱水饺

4.9 9 değerlendirme
Hazırlık 45 dk
Toplam 2sa 15 dk
6 人份

Malzemeler

饺子皮面团
  • 中筋面粉
    320 克
  • 160 克
内馅
  • 去皮五花肉 切块,提前冷冻约60分钟,确保肉块呈现微冷冻变硬的状态
    400 克
  • 大葱 只取葱白,切段
    200 克
  • (约1茶匙)
    5 克
  • 蚝油
    10 克
  • 生抽
    10 克
  • 10 克
  • 十三香粉 (isteğe bağlı) (约1汤匙)
    5 克
煮水饺
  • 1700 克

Zorluk

ileri seviye


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Sodyum 526.3 mg
Protein 15.9 g
Kalori 1828.8 kJ / 437.5 kcal
Yağ 21.2 g
Lif 1.7 g
Doymuş Yağ 7.2 g
Karbonhidrat 45.1 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...