Cihazlar ve Aksesuarlar
澳大利亞蔬菜燉牛肩
Hazırlık 20 dk
Toplam 2sa 45 dk
4 人份
Malzemeler
-
橄欖油70 克
-
蒜頭3 粒
-
小牛肩胛肉,去骨 切方塊 (3公分) (預先用廚房紙巾擦乾)500 克
-
白酒100 克
-
洋蔥 切半或4等分150 克
-
麵粉10 克
-
生火腿, 切塊70 - 80 克
-
紅椒粉1 大匙
-
肉類高湯400 克
-
蔬菜高湯塊 (可用於0.5公升)1 塊
-
冷凍綜合蔬菜600 - 700 克
-
水煮蛋 ,切4等分4 顆
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
1026.1 mg
Protein
41.8 g
Kalori
2557 kJ /
611 kcal
Yağ
28.7 g
Lif
5.3 g
Doymuş Yağ
11.5 g
Karbonhidrat
13.8 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
TM6 「模」力全開
44 Tarif
Tayvan
Tayvan