Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Karamelsaus
- 250 g witte suiker
- 200 - 250 g room, 35% vet
- 1030 g water
- 1 tl citroensap
- 30 g boter (indien mogelijk in één stuk)
- 1 el azijn
Karameltaart
- 120 g boter, op kamertemperatuur, en iets meer om in te vetten
- 200 g bloem, en iets meer om te bestuiven
- 3 eieren
- 80 g suiker
- 120 g melk
- 1 tl natuurlijk vanille-extract
- 11 g bakpoeder (1 zakje)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 stuk
- Kalori
- 1485.1 kJ / 358.7 kcal
- Protein
- 4.4 g
- Karbonhidrat
- 40.8 g
- Yağ
- 19.4 g
- Doymuş Yağ
- 11.7 g
- Lif
- 0.6 g
- Sodyum
- 174.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Taartje zonder koken met zalm en dille
1 godz. 15 min
Aardappel-, spek- en kaastortilla
50 min
Lichtblauw gekleurde eieren
Değerlendirme yok
Zwarte woud kerstbuche
1 godz. 30 min
Zwarte woud taart met amarena kersen
5 Std.
Driekoningentaart met peren en rozijnen
1 godz. 50 min
Citroencake
2 godz.
Tostadas met kip
40min
Eenvoudige appeltaart
45min
Taart met karamel en vanille
4 godz. 30 min
Mini kaneelbroodjes op een stokje
Değerlendirme yok
Banketbakkersroom
15 min