
Uyumlu sürümler
Spargeln mit Kartoffeln und Joghurthollandaise
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Spargeln mit Kartoffeln
- 600 g Wasser
- 1 TL Salz
- 1 Prise Zucker
- 5 g Butter (isteğe bağlı)
-
650
g Frühkartoffeln klein (siehe Tipp)
veya 650 g Kartoffeln, festkochend in Stücken (2 cm) - 1000 - 1500 g weisse Spargeln vom Kopf abwärts geschält und holzige Enden abgeschitten
Joghurthollandaise
- 150 g Butter in Stücken
- 180 - 200 g griechisches Joghurt (ca. 10% Fett)
- 2 Eier
- 1 TL Salz
- 1 Prise Pfeffer, gemahlen
- 1 Prise Cayennepfeffer, gemahlen
- ¼ TL Senf
- 2 TL Zitronensaft
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 546 kcal / 2288 kJ
- Protein
- 13 g
- Yağ
- 38 g
- Karbonhidrat
- 33 g
- Lif
- 6.5 g
- Doymuş Yağ
- 24 g
- Sodyum
- 672 mg