Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g white wine vinegar
- 80 g raw sugar, to taste (see Tips)
- 100 g sweet wine
- ½ tsp sea salt
- 5 allspice berries (see Tips and variations)
- 500 g ripe fresh fruit hard varieties (e.g. apples, pears, pineapple), peeled if required, cored and cut into slices (see Tips)
- spice mix (sweet or savoury) of choice, to flavour (see Tips)
- Besin Değeri
- şuna göre 900 g
- Kalori
- 2861.8 kJ / 684 kcal
- Protein
- 2.9 g
- Karbonhidrat
- 138.5 g
- Yağ
- 1.3 g
- Doymuş Yağ
- 0.2 g
- Lif
- 7.1 g
- Sodyum
- 999.4 mg
Alternatif tarifler
Passionfruit gummies
1h 25min
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3h 25 min
Sous-vide duck breast with green chilli (Chef Degan)
2 godz. 40 min
Balinese Betutu chicken
5 Std. 35 Min
Wasabi mayonnaise
10 min
Star anise and cinnamon syrup
45 min
Quince, burnt tahini custard with blackberry vinegar snow (Ray Capaldi)
4h 25min
Red Wine-poached Pears with Crème Anglaise
1 godz. 45 min
Classic zabaglione
15min
Smoked salmon and preserved lemon choux buns
1h 20 min
Raw kibbeh
15min
Crème caramels
7h 45 min.