Uyumlu sürümler
Bife tártaro com alcaparras, cebola roxa, tomate seco e molho aioli
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g cebola roxa
- 55 g tomate seco, em óleo, escorrido (coloque o óleo numa tigela e reserve)
- 1 dente de alho
- 5 g salsa, só as folhas
- 15 g mostarda
- 1 c. chá de sal
- ¾ c. chá de pimenta preta
- 1 pitada de flocos de malagueta seca
- 2 gemas de ovo
- 200 g tornedó s/ nervo, cortado em pedaços (3 cm aprox.), previamente semicongelado (ver dica)
- 30 g azeite
- 4 c. chá de alcaparras em conserva, escorridas
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 1664.5 kJ / 397.5 kcal
- Protein
- 26 g
- Karbonhidrat
- 11.5 g
- Yağ
- 28.5 g
- Doymuş Yağ
- 6 g
- Lif
- 28 g
- Sodyum
- 1389 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pudim Abade de Priscos - TM6
1u.
Ajo blanco com salmão e cebolinho
10 Min
Bife de lombo em sous-vide com molho béarnaise
2h 20min
Refogar 250 g de chalota
25 min
Bebida quente de avelã
15min
Rabo de boi
16h
Molho béarnaise
20min
Molho soubise
30 min
Refogar 200 g de cebola
25 min
Molho de cogumelos e vinho branco
30 min
Refogar 200 g de cebola e alho
20min
Arroz basmati
35min