Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Massa
- 320 g água
- 3 g fermento de padeiro fresco
-
400
g farinha tipo 65
veya 400 g farinha de manitoba - 20 g azeite, mais q.b. p/ untar e p/ pincelar
- 1 c. chá de extrato de malte, líquido
- 8 g sal
Cobertura
- 1 dente de alho
- 20 g azeite, mais q.b. p/ regar
- 200 g curgete cortada em cubos (2 cm)
- 1 - 2 pitadas de sal
-
150
g queijo mozarela de búfala escorrido, cortado em fatias
veya 150 g queijo mozarela escorrido, cortado em fatias - 200 g tomate-cereja cortado em metades
- 50 g queijo parmesão, em lascas
- 3 - 4 folhas de manjericão
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 2560 kJ / 611 kcal
- Protein
- 22 g
- Karbonhidrat
- 75 g
- Yağ
- 23 g
- Doymuş Yağ
- 9 g
- Lif
- 4.8 g
- Sodyum
- 1060 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Massa de pizza napoletana
Değerlendirme yok
Mistura de caril em pó
5min
Brigadeiro de frutas secas
15min
Manteiga de coco
Değerlendirme yok
Sorbet de caipirinha
10min
Caldo de carne
45min
Pão com azeitonas
6 Std.
Mistura de especiarias para speculoos
10min
Manteiga de amêndoa e baunilha
20min
Manteiga de amêndoa
5min
Pasta de amêndoa
5min
Speculoos (Bolacha flamenga)
1 Std. 10 Min