Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 cucharadita de aceite para engrasar
- 210 g de agua fría
-
1
cucharadita de sirope de cebada malteada
veya 1 cucharadita de miel - 10 g de levadura prensada fresca
- 400 g de harina de fuerza
- 1 ½ cucharaditas de sal (7-9 g)
- 100 g de mantequilla en trozos
- 100 g de agua
- 1 cucharadita de bicarbonato
- semillas de sésamo para espolvorear
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidad
- Kalori
- 1610 kJ / 384 kcal
- Protein
- 7.5 g
- Karbonhidrat
- 48.2 g
- Yağ
- 17.5 g
- Lif
- 2.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pan greñado art
3 Std. 30 Min
Fougasse con masa madre
14h 30min
Chapata con masa madre
17 Std.
Hogaza de centeno con masa madre en banneton
16 Std. 45 Min
Baguettes parisiennes
15h 30 min
Pan Venecia
17 godz. 10 min
Pan relleno de pollo al curry nyonya
2h 15min
Tortitas japonesas
30 min
Masa madre de centeno
96 Std. 20 Min
Pan de trigo con masa madre
15 godz.
Pan gallego con masa madre
15h 30 min
Masa madre de manzana y trigo
48h 20min