川味笋子牛肉

川味笋子牛肉

3.6 7 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 26sa
6 人份

Malzemeler

  • 笋干
    100 克
  • 800 克
  • 30 克
  • 牛肉 切2厘米块
    500 克
  • 辣豆瓣酱 选郫县豆瓣酱
    30 克
  • 花椒
    5 克
  • 八角
    1 颗
  • 香叶
    2 片
  • 草果
    1 颗
  • 丁香
    5 克
  • 桂皮 掰碎
    5 克
  • 茴香籽
    5 克
  • 啤酒
    350 克
  • 生抽
    20 克
  • 老抽
    10 克
  • 白胡椒粉
    ½ 茶匙

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Sodyum 506.4 mg
Protein 23.3 g
Kalori 939.5 kJ / 225.2 kcal
Yağ 8.3 g
Lif 8 g
Doymuş Yağ 4.3 g
Karbonhidrat 13.8 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...