Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 gramů cibule, napůl
- 15 gramů vepřového sádla
- 100 gramů klobásy, na kolečka
- 200 gramů brambor, typu A, na kostičky
- ½ čajové lžičky soli
- 1 špetka mletého černého pepře
- 1200 gramů vody
- 200 gramů kysaného zelí, překrájeného
- 2 vejce, rozšlehaná
- 150 gramů smetany ke šlehání, min. 33 % tuku
- 1 polévková lžíce sušené majoránky
- 1 polévková lžíce čerstvé petržele, jen lístky, nasekané
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porci
- Kalori
- 1375.9 kJ / 328.9 kcal
- Protein
- 9.5 g
- Karbonhidrat
- 15 g
- Yağ
- 26.3 g
- Doymuş Yağ
- 12.8 g
- Lif
- 3.2 g
- Sodyum
- 871.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bramborová kari polévka
35min
Fazolový guláš s klobásou
11hod. 25min
Fazolková polévka
35min
Pikantní fazolová polévka
11 godz.
Frankfurtská polévka
30min
Kulajda
40min
Koprová omáčka
20min
Fazolková polévka s koprem a vejcem
30min
Zelňačka
25min
Jemný segedínský guláš s knedlíkem
1h
Koprová polévka
20min
Česneková krémová polévka se šlehačkou a opečenými krutony
1h