Uyumlu sürümler
Boeuf bourguignon en warme Engelse citroenpudding met citroenstroop
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Engelse citroenpudding met stroop
- 60 g boter, en iets meer om in te vetten
- 280 g bruine suiker, en iets meer om te bestrooien
- 160 g citroensap
- 850 g water
- 4 - 6 kleine stukjes citroenschil, naar smaak
- 15 g melk
- 130 g bloem
- 2 tl bakpoeder
- 2 eieren
Boeuf bourguignon en serveren
- 3 teentjes knoflook
- 200 - 250 g uien, gehalveerd
- 15 g olijfolie
- 700 g rundvlees, in blokjes (2-3 cm) (bij voorkeur bovenbil, schouder, nekstuk of wang)
- 150 g ontbijtspek, in reepjes
- 300 g rode wijn, bij voorkeur Bourgognewijn of een volle rode wijn
- 200 g water
- 1 tl zout
- 2 snuifjes gemalen zwarte peper
- 1 bouquet garni (laurier, tijm en peterselie)
- 200 g verse champignons
- 300 g wortelen
- 1 - 2 el maïszetmeel (isteğe bağlı)
- stokbrood, in sneetjes, om op te dienen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portie
- Kalori
- 5931 kJ / 1417 kcal
- Protein
- 49 g
- Karbonhidrat
- 104 g
- Yağ
- 82 g
- Doymuş Yağ
- 44 g
- Lif
- 5.9 g
- Sodyum
- 1267 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto met oesterzwam en champagne
35 λεπτ.
Gestoomde rode biet met romige walnotensaus
Değerlendirme yok
Minuut koolsla
10 min.
Kip in adobo saus met puree van bakbananen
Değerlendirme yok
Courgette en tonijn terrine - Tagliatelle van paprika
Değerlendirme yok
Aardappelpasteitjes van rode biet met yoghurtdip
1hod.
Zonnevisfilets, vereerde rijst en truffelsap
Değerlendirme yok
Risotto met Parmezaanse kaas
40 λεπτ.
Pekingeend
45min
Kaastaartijs
Değerlendirme yok
Gestoomde broodjes
2 Std. 10 Min
Eend met vijfkruidenpoeder, champignons, aziatische groenten en rijst
1h 5 min