香椿炖蛋

香椿炖蛋

3.7 6 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 35 dk
2 人份

Malzemeler

  • 香椿 去除根部
    65 克
  • (约5克)
    1 茶匙
  • 约200克
    4 颗
  • 生抽
    5 克
  • 按步骤添加
    700 克
  • 麻油
    5 克
  • 蒸煮用
    500 克

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 2 人份

Sodyum 2675.9 mg
Protein 27.6 g
Kalori 1501 kJ / 359 kcal
Yağ 22.5 g
Lif 25 g
Doymuş Yağ 6.1 g
Karbonhidrat 12.4 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...