Cihazlar ve Aksesuarlar
香椿炖蛋
Hazırlık 10 dk
Toplam 35 dk
2 人份
Malzemeler
-
香椿 去除根部65 克
-
盐 (约5克)1 茶匙
-
蛋 约200克4 颗
-
生抽5 克
-
水 按步骤添加700 克
-
麻油5 克
-
水 蒸煮用500 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 2 人份
Sodyum
2675.9 mg
Protein
27.6 g
Kalori
1501 kJ /
359 kcal
Yağ
22.5 g
Lif
25 g
Doymuş Yağ
6.1 g
Karbonhidrat
12.4 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
地道中国菜:春天的鲜美
10 Tarif
Çin
Çin