Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
法式花椰菜濃湯
- 500 克 白花椰菜 ,取小朵,洗淨瀝乾
- 400 克 馬鈴薯 ,洗淨去皮,切小塊(約1公分)
- 180 克 蘋果 ,去皮去籽,切小塊(約1公分)
- 20 克 青豆 (新鮮或冷凍)
- 1200 克 水
- 10 克 全脂牛奶 ,依個人口味調整
- 1 茶匙 鹽 ,依個人口味調整
- ¼ 茶匙 黑胡椒粉 ,依個人口味調整
嫩煎干貝
- 4 個 干貝
- 少許 橄欖油
- 1 小塊 奶油
- Besin Değeri
- şuna göre 4 人份
- Kalori
- 2184.7 kJ / 522.7 kcal
- Protein
- 23.8 g
- Karbonhidrat
- 96.8 g
- Yağ
- 5.9 g
- Doymuş Yağ
- 15.7 g
- Lif
- 16.3 g
- Sodyum
- 130.3 mg