Cihazlar ve Aksesuarlar
法式花椰菜濃湯佐嫩煎干貝
Hazırlık 30 dk
Toplam 1sa 20 dk
4 人份
Malzemeler
法式花椰菜濃湯
-
白花椰菜 取小朵,洗淨瀝乾500 克
-
馬鈴薯 洗淨去皮,切小塊(約1公分)400 克
-
蘋果 去皮去籽,切小塊(約1公分)180 克
-
青豆 (新鮮或冷凍)20 克
-
水1200 克
-
全脂牛奶 依個人口味調整10 克
-
鹽 依個人口味調整1 茶匙
-
黑胡椒粉 依個人口味調整¼ 茶匙
嫩煎干貝
-
干貝4 個
-
橄欖油少許
-
奶油1 小塊
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 4 人份
Sodyum
130.3 mg
Protein
23.8 g
Kalori
2184.7 kJ /
522.7 kcal
Yağ
5.9 g
Lif
16.3 g
Doymuş Yağ
15.7 g
Karbonhidrat
96.8 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
藍帶主廚Raymond
4 Tarif
Tayvan
Tayvan