Cihazlar ve Aksesuarlar
雪菜冬笋肉末面
Hazırlık 10 dk
Toplam 30 dk
4 人份
Malzemeler
-
猪油4 茶匙
-
生抽5 茶匙
-
沸水 依具体情况调整适量
-
细面条 新鲜的500 克
-
水 煮面用1500 克
-
油30 克
-
新鲜冬笋 取去皮切去根部,切块200 克
-
雪菜 切末200 克
-
猪肉肉糜 选择7分瘦的最佳300 克
-
料酒10 克
-
糖1 茶匙
-
盐1 茶匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
1287.3 mg
Protein
24.8 g
Kalori
3454.8 kJ /
826.5 kcal
Yağ
44 g
Lif
45.3 g
Doymuş Yağ
13 g
Karbonhidrat
83.7 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
美善品善厨
40 Tarif
Çin
Çin