Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Biga
- 50 g de agua
- 10 g de pie de masa de trigo
- 100 g de harina de fuerza
Masa principal
- 330 g de agua
- 400 g de harina de fuerza
- 75 g de harina integral de trigo
- 25 g de harina integral de centeno
- 1 trozo de levadura prensada fresca del tamaño de un guisante (1 g)
- 2 cucharaditas de sal (10 g)
- 1 cucharadita de aceite
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Receta completa
- Kalori
- 9290 kJ / 2220 kcal
- Protein
- 71.2 g
- Karbonhidrat
- 441.1 g
- Yağ
- 14.4 g
- Doymuş Yağ
- 1.5 g
- Lif
- 17.6 g
- Sodyum
- 4705.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pan integral de centeno y espelta con masa madre
23 Std. 30 Min
Pan raíz de parmesano, aceitunas y nueces con masa madre (larga fermentación)
23 godz.
Pan de trigo con masa madre
15h
Pan Venecia
17 Std. 10 Min
Hogaza de centeno y espelta con suero de leche
17 Std.
Pan de molde con masa madre
16h 45min
Bollo de pan con pipas de girasol y lino
16h
Baguettes parisiennes
15h 30min
Chapata con masa madre
17 Std.
Masa madre de manzana y trigo
48h 20 min.
Pan gallego con masa madre
15h 30min
Pan retorcido con masa madre
16h