Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 oz white rice
- 21 oz Chinese cabbage, core removed, cut into pieces (2 in.), divided
- 3 tbsp salt (e.g. non-iodized, canning or pickling salt)
- 16 oz water, divided, plus extra for soaking
- 7 oz carrots, cut into pieces (1 in.)
- 5 ½ oz Chinese white radish, cut into pieces
- 5 ½ oz onions, halved
- 1 oz fresh ginger, peeled, sliced (½ in.)
- 6 garlic cloves
- 1 oz brown sugar
- 2 oz spring onions, cut into pieces (approx. 2 in.)
- 2 tbsp fish sauce
- 1 - 2 tbsp dried chili flakes, medium mild (see Tip)
- 1 oz lemon juice
- Besin Değeri
- şuna göre 45 oz
- Kalori
- 2728 kJ / 652 kcal
- Protein
- 21 g
- Karbonhidrat
- 146 g
- Yağ
- 4 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 21 g
- Sodyum
- 3452 mg
Alternatif tarifler
Savory Rice Porridge (Congee)
35 min
Crackers from Kale Juice Pulp
45 min
Spicy Lemon Vinaigrette
5min
Brown Rice Milk
10min
Cauliflower Stuffing for Hedonists (Bill Yosses)
55 min
Tangzhong Milk Bread
2h 35min
Black Tahini Banana Bread
1 godz. 20 min
Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg
1h 25min
Japanese toasted sesame salad dressing
10min
Moong Dhall (Green Peas Dhall)
40 min
Rendang Tok with Pulut Kuning (Perak Beef Rendang with Yellow Glutinous Rice)
2h 45min
Basque Burnt Cheesecake
3h 10min