Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 瓣 蒜头 ,切片
- 10 克 油
- 2 片 姜
- 1 只 梭子蟹 ,约130克,切块
- 40 克 蘑菇 ,切片
- 5 - 6 只 新鲜的虾
- 20 克 料酒
- ¼ 茶匙 白胡椒粉
- 400 克 水
- 5 克 生抽
- ¼ 茶匙 盐 (约1克)
- 1 把 粉丝 ,水里泡软后净重约200克
- 40 克 芹菜 ,切段
- 1 根 葱 ,切末
- 2 根 蟹肉棒 ,剥碎
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 2838 kJ / 679 kcal
- Protein
- 36.7 g
- Karbonhidrat
- 96.5 g
- Yağ
- 15.4 g
- Doymuş Yağ
- 2.5 g
- Lif
- 2.8 g
- Sodyum
- 1505.7 mg