Cihazlar ve Aksesuarlar
金枪鱼柚子醋拌饭
Hazırlık 15 dk
Toplam 15 dk
1 人份
Malzemeler
-
白米饭 热的200 克
-
寿司醋15 克
-
牛油果 去皮去核取果肉,切块70 克
-
特级初榨橄榄油25 克
-
盐2 小撮
-
白胡椒粉2 小撮
-
柚子醋20 克
-
新鲜金枪鱼 切5×2厘米片120 克
-
蛋黄 选用可生食的鸡蛋蛋黄1 颗
-
葱 切末2 根
-
柠檬皮 切末1 片
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
527.5 mg
Protein
45.6 g
Kalori
3829 kJ /
916 kcal
Yağ
46.6 g
Lif
1.6 g
Doymuş Yağ
2.7 g
Karbonhidrat
78.3 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
冬日暖锅料理
10 Tarif
Çin
Çin