Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 克 新鲜章鱼 ,洗净,取触手(2-2.5厘米厚)
- 1 汤匙 红椒粉
- 30 克 橄榄油
- ¼ 茶匙 盐
- 2 瓣 蒜头 ,拍碎
- 2 片 干月桂叶
- 1600 克 水 ,大约,确保袋子被水完全覆盖
- 30 克 柠檬汁 ,约半个柠檬
- 120 克 胡萝卜 ,切成条状(约0.5厘米×5厘米)
- 100 克 紫洋葱 ,一切二,然后切成薄片(约0.5厘米厚)
- 80 克 青椒 ,切成条状(约0.5厘米×5厘米)
- 80 克 红甜椒 ,切成条状(约0.5厘米×5厘米)
- 30 克 特级初榨橄榄油
- 15 克 白醋
- ¼ - ½ 茶匙 盐 ,依个人口味添加
- 5 克 欧芹叶
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 1177 kJ / 281 kcal
- Protein
- 25 g
- Karbonhidrat
- 6 g
- Yağ
- 17 g
- Doymuş Yağ
- 2.5 g
- Lif
- 2.3 g
- Sodyum
- 594 mg