Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 350 g água, mais q.b. p/ pincelar
- 500 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 100 g mistura de sementes (sésamo, linhaça, girassol, papoila etc.), mais q.b. p/ polvilhar
- 50 g flocos de aveia, mais q.b. p/ polvilhar
- 30 g mel
- 30 g azeite
-
15
g fermento de padeiro fresco
veya 5 g fermento de padeiro seco - 10 g sal
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 1322 kJ / 316 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 49 g
- Yağ
- 10 g
- Lif
- 3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
CENOURA (pão de cenoura, smoothie de manteiga de amendoim e trufas de noz)
2h
Pão de centeio e noz
1 Std. 25 Min
Pão integral caseiro com farinha de sementes
2h
Pão norueguês
55 min
Pão de água
4 Std.
Pão de cinco sementes
1 Std. 50 Min
Pãezinhos macios de leite
1h 45 min
Pão de espelta com sementes de abóbora
15h 45min
Pão de fruta
2 Std. 55 Min
Brioche de abóbora
2h
Pão da terra
1 Std. 35 Min
Pão de centeio e aveia
1h 30min