Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g di farina manitoba + q.b.
- 270 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero
- 10 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 - 2 pizzichi di sale + q.b.
- 300 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 7 - 9 foglie di basilico fresco
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 200 g di mozzarella per pizza a dadini
- 100 g di cipolla rossa a dadini (1-2 mm)
- 100 g di zucchina a dadini (1 cm)
- 100 g di peperone giallo, pulito e a dadini (1 cm)
- 100 g di carota, pelata e a dadini (1 cm)
- 100 g di pomodori ciliegino a metà
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 2832 kJ / 676 kcal
- Protein
- 25 g
- Karbonhidrat
- 97 g
- Yağ
- 19 g
- Doymuş Yağ
- 8 g
- Lif
- 8.3 g
- Sodyum
- 659 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pizza quattro stagioni
1h 30min
Pizza alla romana
1 Std. 40 Min
Focaccia primavera
3 Std.
Pizza Gourmet con mozzarella di bufala e composta di pere e zenzero
5h
Pizza vegetariana a lunga lievitazione
20 godz.
Pane senza lievito
19h
Pizza Gourmet con ‘Nduja, tonno e composta di cipolle
4 godz. 30 min
Pizza diavola
1h 45min
Pizza alle tre farine
1h 55 min
Pizza con salame piccante
2h
Pizza margherita (per 1 persona)
1h 30min
Pizza Margherita e basilico
2h 10min