Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g di cipollotto a pezzi
- 30 g di scalogno a metà
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 mela renetta sbucciata a cubetti (1 cm)
- 5 rametti di timo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 280 g di acqua
-
1
cucchiaino di zucchero
veya 1 cucchiaino di malto di orzo -
25
g di lievito di birra fresco
veya 2 ½ cucchiaini di lievito di birra disidratato - 500 g di farina di forza (manitoba) + q.b.
- 2 cucchiaini di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 950 kJ / 227 kcal
- Protein
- 6.2 g
- Karbonhidrat
- 40.6 g
- Yağ
- 5.5 g
- Lif
- 2.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Focaccia ripiena alla mozzarella
50min
Pizza quattro stagioni
1h 30min
Focaccia croccante
2h 10min
Focaccia alle olive
2h
Focaccia alle cipolle
2u. 20min
Focaccia al rosmarino
2h 30min
Pizzette alle erbe aromatiche
1h 35min
Pizza alla romana
1 Std. 40 Min
Pizza ai frutti di mare
2h
Focaccia primavera
3 Std.
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4 godz. 55 min
Focaccia al latte
6h 30min