Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g di cipollotto a pezzi
- 30 g di scalogno a metà
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 mela renetta sbucciata a cubetti (1 cm)
- 5 rametti di timo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 280 g di acqua
-
1
cucchiaino di zucchero
veya 1 cucchiaino di malto di orzo -
25
g di lievito di birra fresco
veya 2 ½ cucchiaini di lievito di birra disidratato - 500 g di farina di forza (manitoba) + q.b.
- 2 cucchiaini di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 950 kJ / 227 kcal
- Protein
- 6.2 g
- Karbonhidrat
- 40.6 g
- Yağ
- 5.5 g
- Lif
- 2.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Focaccia al rosmarino
2 Std. 30 Min
Focaccia con i fiocchi (di Erica Liverani)
4h 5min
Focaccia
6 Std.
Schiacciata di farro alla cipolla di Tropea
3h
Focaccia ripiena alla mozzarella
50 min
Focaccia ai 4 formaggi
45 Min
Focaccia alle cipolle
2 godz. 20 min
Panini di patate
20 Std.
Focaccia primavera
3h
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4sa 55 dk
Pizza bianca alla ligure
1h 45min
Focaccia libanese
3h 30min