Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g di cipollotto a pezzi
- 30 g di scalogno a metà
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 mela renetta sbucciata a cubetti (1 cm)
- 5 rametti di timo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 280 g di acqua
-
1
cucchiaino di zucchero
veya 1 cucchiaino di malto di orzo -
25
g di lievito di birra fresco
veya 2 ½ cucchiaini di lievito di birra disidratato - 500 g di farina di forza (manitoba) + q.b.
- 2 cucchiaini di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 950 kJ / 227 kcal
- Protein
- 6.2 g
- Karbonhidrat
- 40.6 g
- Yağ
- 5.5 g
- Lif
- 2.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Focaccia ripiena alla mozzarella
50min
Focaccia alle cipolle
2 Std. 20 Min
Focaccia al rosmarino
2j 30 menit
Pane arabo al rosmarino con za'hatar
50min
Focaccia ai 4 formaggi
45min
Focacce ai semi con salsa alle erbe e noci
2 godz. 40 min
Focaccia libanese
3 Std. 30 Min
Focaccia primavera
3 Std.
Focaccia con i fiocchi (di Erica Liverani)
4h 5min
Gnocco fritto
1h 5min
Crêpes Suzette
35min
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4h 55min