Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 80 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 200 g di acqua
-
20
g di lievito di birra fresco
veya 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato - 500 g di farina + q.b.
- 1 pizzico di pepe
- 1 cucchiaino colmo di sale
Farcitura
- 50 g di pecorino a pezzi (3 cm) (isteğe bağlı)
- 100 g di scamorza a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di vino bianco secco
- 250 g di salsiccia spellata e a pezzi (2-3 cm)
-
20
olive verdi denocciolate
veya 20 olive nere denocciolate - 1 pomodoro perino a dadini (1 cm)
- 4 foglie di basilico fresche, lavate ed asciugate
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 1 tuorlo
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1983 kJ / 474 kcal
- Protein
- 17.3 g
- Karbonhidrat
- 48.5 g
- Yağ
- 24.2 g
- Lif
- 2.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rotolo funghi e peperoni
2h 15min
Tortano speck e fontina
2sa
Calzone
2 Std. 50 Min
Treccia di pan brioche ripiena
2 Std. 20 Min
Pizza con la ricotta
2h 40 min
Panini napoletani con uova sode
2 Std. 50 Min
Parigina
3h 30 min
Pizzette fritte
1 Std. 55 Min
Calzoni ripieni con verdure e prosciutto
2sa
Focaccia alle melanzane
1sa 50 dk
Brioche ai peperoni
2 Std. 45 Min
Panini napoletani
5h 20min