Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 80 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 200 g di acqua
-
20
g di lievito di birra fresco
veya 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato - 500 g di farina + q.b.
- 1 pizzico di pepe
- 1 cucchiaino colmo di sale
Farcitura
- 50 g di pecorino a pezzi (3 cm) (isteğe bağlı)
- 100 g di scamorza a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di vino bianco secco
- 250 g di salsiccia spellata e a pezzi (2-3 cm)
-
20
olive verdi denocciolate
veya 20 olive nere denocciolate - 1 pomodoro perino a dadini (1 cm)
- 4 foglie di basilico fresche, lavate ed asciugate
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 1 tuorlo
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1983 kJ / 474 kcal
- Protein
- 17.3 g
- Karbonhidrat
- 48.5 g
- Yağ
- 24.2 g
- Lif
- 2.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Calzoni ripieni con verdure e prosciutto
2h
Pizza con la ricotta
2h 40min
Focaccia con patate e rosmarino
2h 35min
Calzoni ricotta e funghi
1h 5min
Calzone
2h 50min
Treccia di pan brioche ripiena
2 godz. 20 min
Focaccia a sorpresa
2h
Focaccia di patate
2h 50min
Tortano speck e fontina
2h
Panini napoletani
5h 20min
Focaccia alle melanzane
1 Std. 50 Min
Focaccia pugliese
1 godz. 10 min