Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 220 g di acqua
-
1
cucchiaino di zucchero
veya 1 cucchiaino di malto di orzo -
20
g di lievito di birra fresco
veya 2 cucchiaini di lievito in polvere (8 g) - 400 g di farina di kamut
- 60 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
Farcitura
- 2 spicchi di aglio
- 5 - 6 acciughe sott'olio
- 30 g di olio extravergine di oliva
-
200
g di pomodori perino tipo San Marzano, senza semi, a pezzi
veya 200 g di pomodori pelati in scatola - 1 cucchiaino raso di sale
- 1 cucchiaino di origano secco
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1213 kJ / 290 kcal
- Protein
- 8.3 g
- Karbonhidrat
- 36.6 g
- Yağ
- 13.3 g
- Lif
- 2.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Focaccia alla farina di farro
2 Std. 30 Min
Focaccia croccante
2小时 10 分钟
Focaccia alle olive
2 Std.
Focaccia al rosmarino
2 Std. 30 Min
Pizzette alle erbe aromatiche
1小时 35 分钟
Focaccine fantasia
2h 5 min
Schiacciatina
2h 20 min
Pizzette al formaggio di capra
1小时 35 分钟
Focaccia all'olio extravergine di oliva
4 godz. 55 min
Pizza bianca alla rucola
1小时 35 分钟
Pizza alla marinara
1小时 35 分钟
Focaccia pugliese
1 Std. 10 Min