韩式泡菜猪肉盖浇饭

韩式泡菜猪肉盖浇饭

4.0 1 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 50 dk
3 人份

Malzemeler

  • 蒸煮用
    1200 克
  • 淘洗干净沥干
    350 克
  • 韩式泡菜 沥干,切小段
    300 克
  • 洋葱 切丝
    100 克
  • 麻油
    10 克
  • 辣椒粉 选择韩式辣椒粉
    ½ 茶匙
  • 切丝
    10 克
  • 五花肉 切小片
    300 克
  • 韩式辣椒酱
    10 克
  • 500 克
  • 金针菇 切去根部洗净,切小朵
    120 克
  • 韭菜 洗净,切小段
    50 克
  • 洗净,切小段
    3 根
  • 1 小撮

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Sodyum 1170 mg
Protein 26.7 g
Kalori 3354.3 kJ / 850.3 kcal
Yağ 35 g
Lif 2.8 g
Doymuş Yağ 11.2 g
Karbonhidrat 107.8 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...