Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
¼
de cucharadita de hartshorn
veya ¼ de cucharadita de polvo de hornear - 1 cucharada de leche entera (para diluir el hartshorn)
- 2 huevos a temperatura ambiente
- ¼ de cucharadita de sal
- 250 g de azúcar glas
- 250 g de harina de repostería (y un poco más para espolvorear)
-
½
cucharadita de licor de anís
veya ½ cucharadita de vainilla líquida - 40 g de mantequilla a temperatura ambiente (isteğe bağlı)
- 1 cucharada de anís en grano
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidad
- Kalori
- 409 kJ / 98 kcal
- Protein
- 1.8 g
- Karbonhidrat
- 18 g
- Yağ
- 2.1 g
- Lif
- 0.4 g
Alternatif tarifler
Pandoro veronés hojaldrado
12 Std.
Pizza abeto
3 godz. 50 min
Mantequilla de aceite
1 Std. 5 Min
Florentinos
1 Std. 15 Min
Brioche con frutas y pasas
3 godz. 10 min
Lazos de brioche y hojaldre
4h 20min
Amaretti
1 Std. 20 Min
Tarta de primavera
10 Std.
Croissant de masa brioche hojaldrada
6 Std. 40 Min
Besos de dama
1 Std.
Polvorones
25h 30min
Tartas de limoncello
3hod. 15min