Erdbeer-Rhabarber-Torte mit Schokoladenbiskuit und Mascarpone-Topfencreme

Erdbeer-Rhabarber-Torte mit Schokoladenbiskuit und Mascarpone-Topfencreme

4.5 41 değerlendirme
Hazırlık 1sa
Toplam 4sa 30 dk
12 Stücke

Malzemeler

Feines Schokoladenbiskuit (am Vortag zubereiten)
  • Weizenmehl, glatt
    120 g
  • Maisstärke
    35 g
  • Kakaopulver (Backkakao)
    35 g
  • Backpulver
    ¾ TL
  • Eier (Größe M)
    5
  • Feinkristallzucker
    180 g
  • Vanillezucker (isteğe bağlı)
    10 g
  • Salz
    1 Prise
  • Butter
    40 g
Erdbeer-Rhabarber Ragout
  • Bio-Zitronen
    2
  • Zucker
    110 g
  • Wasser kalt
    50 g
  • Vanillepuddingpulver (ca. 37 g)
    1 Päckchen
  • Rhabarber geputzt, gewaschen, in Stücken (2 cm), Schalen für die Deko aufheben
    300 g
  • Wasser
    100 g
  • Vanillezucker
    10 g
  • Zimt, gemahlen
    1 Prise
  • Erdbeeren entkelcht
    200 g
Mascarpone-Topfencreme und Fertigstellung
  • Mascarpone
    500 g
  • Topfen, 20% Fett
    250 g
  • Schlagobers
    50 g
  • Erdbeermarmelade
    200 g
  • Milch (isteğe bağlı)
    1 EL
  • Erdbeeren mit Grün, halbiert
    250 g

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 Stück

Sodyum 254 mg
Protein 12 g
Kalori 2040 kJ / 487 kcal
Yağ 25 g
Lif 4 g
Doymuş Yağ 16 g
Karbonhidrat 54 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...