Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g sobras de pão
- 100 g azeitonas pretas s/ caroço
- 30 g azeite
- 2 dentes de alho
- 10 g salsa
- 300 g bacalhau demolhado e desfiado, bem espremido
- 800 g leite
- 300 g farinha tipo 65
- 50 g manteiga
- 1 pitada de pimenta
- 1 pitada de noz-moscada
- 3 - 4 ovos batidos p/ panar
- Óleo q.b. p/ fritar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidade
- Kalori
- 281.4 kJ / 67.2 kcal
- Protein
- 2.6 g
- Karbonhidrat
- 7.5 g
- Yağ
- 2.9 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 0.4 g
- Sodyum
- 70 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lápis de cor energéticos
1 Std.
Trutas recheadas à moda de Bragança
Değerlendirme yok
Pudim de alperce com chantilly e praliné de amêndoa da Débora Cabral
3 godz. 30 min
Simit (argolas de pão turcas)
2 Std. 10 Min
Bacalhau à Gomes de Sá
1h 40min
Túlipas com espuma de ananás
1 Std.
Piza Big Mac
1h 30 phút
Amêndoa (Modo descascar)
5 phút
Tarte de framboesa
1 Std. 10 Min
Mini cheesecake japonês sem açúcar e sem glúten
1h 30 phút
Tarte gelada de café
5h
Pão-de-ló de Vizela
1h 40min