Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1100 g Wasser
- ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 200 g Basmati-Reis
- 400 g Hähnchenbrustfilets, in Stücken (2-3 cm)
- Pfeffer zum Würzen
- 250 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 30 g Olivenöl
- 1 EL Tomatenmark
- 1 TL Paprika edelsüß
- ½ TL Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
- 1 rote Paprika (ca. 180 g), in Streifen (5 mm)
- 60 g Oliven, grün, entsteint
-
½
TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
veya ¼ Würfel Hühnerbrühe (für je 0,5 l)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1687 kJ / 403 kcal
- Protein
- 29 g
- Karbonhidrat
- 44 g
- Yağ
- 11 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Lif
- 3.5 g
- Sodyum
- 1012 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Paprika-Puten-Gulasch
2hod.
Paprika-Kichererbsen-Topf mit Hackfleisch
25min
Tortiglioni mit Hühnchen und Oliven
35min
One-Pot-Hähnchen-Fajita-Pasta
40 min
One-Pot-Hähnchen-Pasta
35min
Schnelles Hähnchengulasch
40 min
Paprika-Geschnetzeltes mit Reis
30 min
Rinder-Champignon-Ragout mit Silberzwiebeln
1h 10 min
Paprika-Hack-Sauce
25min
Hähnchen-Curry-Reis
1hod.
Rinder-Paprika-Geschnetzeltes mit Tortiglioni
45min
Gulaschtopf "Palermo" mit Gnocchi
1h 25 min