![Venezia Bread Venezia Bread](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/D4E1B6C6-677C-4018-9299-8C49B86F4846/Derivates/cd2108dd-ace7-4e8e-88fe-76c8aaa4e0fa.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 oz extra virgin olive oil, plus extra to grease
- 8 ½ oz water
-
2 ¼
tsp active dry yeast
veya 1 packet/envelope active dry yeast - 11 oz sourdough starter (apple wheat starter), (see Tip)
-
17
oz semolina, durum wheat, plus extra to dust (approx. 1-2 oz)
veya 17 oz bread flour, plus extra to dust (approx. 1-2 oz) - 2 tsp salt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Total recipe
- Kalori
- 9858 kJ / 2356 kcal
- Protein
- 63 g
- Karbonhidrat
- 386 g
- Yağ
- 63 g
- Doymuş Yağ
- 9 g
- Lif
- 16 g
- Sodyum
- 4841 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rustic Sourdough Bread
28小时 10 分钟
White Bread
6h
Simple Mixing Bread
3 Std. 20 Min
Sourdough Ciabatta
9 Std. 25 Min
Sourdough Pretzel Bread
7h 20min
Sourdough Bread with Olives
5hod. 20min
Dehydrating and Reactivating Sourdough Starter
120sa 5 dk
Apple Wheat Starter
72小时 20 分钟
Sourdough Starter Discard Waffles
25min
Sourdough Baguettes
15h
Artisan Bread (Betty)
4小时 35 分钟
Sourdough Starter Discard English Muffins
4 Std. 10 Min