Cihazlar ve Aksesuarlar
Venezia Bread
Hazırlık 30 dk
Toplam 11sa
1 Total recipe
Malzemeler
-
extra virgin olive oil plus extra to grease2 oz
-
water8 ½ oz
-
1 packet/envelope active dry yeastactive dry yeast2 ¼ tsp
-
sourdough starter (apple wheat starter), (see Tip)11 oz
-
17 oz bread flour, plus extra to dust (approx. 1-2 oz)semolina, durum wheat plus extra to dust (approx. 1-2 oz)17 oz
-
salt2 tsp
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 Total recipe
Sodyum
4841 mg
Protein
63 g
Kalori
9858 kJ /
2356 kcal
Yağ
63 g
Lif
16 g
Doymuş Yağ
9 g
Karbonhidrat
386 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Artisan Breads
14 Tarif
Amerika Birleşik Devletleri
Amerika Birleşik Devletleri
Bunları da beğenebilirsiniz...
Sourdough Ciabatta
9sa 25 dk
Sourdough Baguettes
15sa
Dehydrating and Reactivating Sourdough Starter
120sa 5 dk
Rustic Sourdough Bread
28sa 10 dk
Sourdough Pretzel Bread
7sa 20 dk
Sourdough Baguettes
15sa
White Bread
6sa
Apple Wheat Starter
72sa 20 dk
Baguettes
3sa 45 dk
Rye sourdough baguettes
27sa 20 dk
Artisan Bread (Betty)
4sa 35 dk
Simple Mixing Bread
3sa 20 dk