Venezia Bread

Venezia Bread

4.4 11 değerlendirme
Hazırlık 30 dk
Toplam 11sa
1 Total recipe

Malzemeler

  • extra virgin olive oil plus extra to grease
    2 oz
  • water
    8 ½ oz
  • active dry yeast
    2 ¼ tsp
    1 packet/envelope active dry yeast
  • sourdough starter (apple wheat starter), (see Tip)
    11 oz
  • semolina, durum wheat plus extra to dust (approx. 1-2 oz)
    17 oz
    17 oz bread flour, plus extra to dust (approx. 1-2 oz)
  • salt
    2 tsp

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 Total recipe

Sodyum 4841 mg
Protein 63 g
Kalori 9858 kJ / 2356 kcal
Yağ 63 g
Lif 16 g
Doymuş Yağ 9 g
Karbonhidrat 386 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...