Cihazlar ve Aksesuarlar
Venezia Bread
Hazırlık 30 dk
Toplam 11sa
1 Total recipe
Malzemeler
-
extra virgin olive oil plus extra to grease2 oz
-
water8 ½ oz
-
1 packet/envelope active dry yeastactive dry yeast2 ¼ tsp
-
sourdough starter (apple wheat starter), (see Tip)11 oz
-
17 oz bread flour, plus extra to dust (approx. 1-2 oz)semolina, durum wheat plus extra to dust (approx. 1-2 oz)17 oz
-
salt2 tsp
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 Total recipe
Sodyum
4841 mg
Protein
63 g
Kalori
9858 kJ /
2356 kcal
Yağ
63 g
Lif
16 g
Doymuş Yağ
9 g
Karbonhidrat
386 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Artisan Breads
14 Tarif
Amerika Birleşik Devletleri
Amerika Birleşik Devletleri
Bunları da beğenebilirsiniz...
Rye sourdough baguettes
27 Std. 20 Min
Rustic Sourdough Bread
28 Std. 10 Min
Sourdough Baguettes
15 Std.
Apple Wheat Starter
72 Std. 20 Min
White Bread
6 Std.
Sourdough Starter Discard Cinnamon Raisin Bread
5 Std. 5 Min
Sourdough Starter Discard Waffles
25 Min
Sourdough Ciabatta
9 Std. 25 Min
Focaccia with Sea Salt Flakes (TM5/6 Metric)
1 Std. 40 Min
Sourdough Starter Discard Pizza Dough
4 Std. 10 Min
Simple Mixing Bread
3 Std. 20 Min
Sourdough Starter Discard Focaccia
2 Std. 55 Min