Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 oz extra virgin olive oil, plus extra to grease
- 8 ½ oz water
-
2 ¼
tsp active dry yeast
veya 1 packet/envelope active dry yeast - 11 oz sourdough starter (apple wheat starter), (see Tip)
-
17
oz semolina, durum wheat, plus extra to dust (approx. 1-2 oz)
veya 17 oz bread flour, plus extra to dust (approx. 1-2 oz) - 2 tsp salt
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Total recipe
- Kalori
- 9858 kJ / 2356 kcal
- Protein
- 63 g
- Karbonhidrat
- 386 g
- Yağ
- 63 g
- Doymuş Yağ
- 9 g
- Lif
- 16 g
- Sodyum
- 4841 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sourdough Baguettes
15 godz.
Sourdough Bread with Olives
5 Std. 20 Min
Dehydrating and Reactivating Sourdough Starter
120sa 5 dk
Rustic Sourdough Bread
28h 10min
White Bread
6h
Sourdough Pretzel Bread
7h 20 min
Apple Wheat Starter
72 godz. 20 min
Sourdough Bread with Olives
5 Std. 20 Min
Sourdough Starter Discard Focaccia
2h 55min
Sourdough Starter Discard Biscuits
50min
Sourdough Ciabatta
9h 25 min
Simple Mixing Bread
3h 20 min