Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte sablée à la pistache
- 75 g de pistaches, décortiquées et non salées
- 80 g de farine de blé
- 80 g de sucre roux
- 80 g de beurre, coupé en morceaux
- 1 jaune d'œuf
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
La crème aux pistaches
- 180 g de pistaches, décortiquées et non salées
- 60 g de sucre roux
- 2 œufs
- 60 g de beurre, coupé en morceaux
- 60 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 8 abricots frais, coupés en deux
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 2892.8 kJ / 695.7 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 53.8 g
- Yağ
- 45.8 g
- Doymuş Yağ
- 18.5 g
- Lif
- 6 g
- Sodyum
- 190.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gâteau nantais d'Eric Guérin
2 Std.
Tarte rustique abricot-romarin ou lavande
50 Min
Tarte amandine aux mirabelles
1h 30min
Tarte aux myrtilles
2hod. 30min
Tarte amandine aux poires
3 godz. 25 min
Tarte abricot-framboise
1 Std. 15 Min
Amandine aux abricots
1h 30min
Tarte poires et agrumes à la crème frangipane
2 Std.
Moelleux poire-noisette
45 Min
Financiers au citron
40min
Tarte amandine aux cerises
2hod. 30min
Gâteau moelleux au pavot et au citron
40min