Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Gotowanie i farbowanie jajek na brązowo (łupinami cebuli)
- 30 g łupin cebuli, zwyczajnej lub czerwonej, pokrojonych na kawałki
- 4 - 6 jajek, o jasnych skorupkach, dokładnie umytych
- 1550 - 1600 g wody
- Besin Değeri
- şuna göre 1 sztukę
- Kalori
- 253 kJ / 60 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 0.3 g
- Yağ
- 4 g
- Doymuş Yağ
- 1.3 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 21 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Piernik staropolski cz. II
98 Std.
Zakwas na żur
72 godz. 5 min
Kompot z suszu
2h 10 min
Gotowanie i farbowanie jajek na zielono (zieloną herbatą)
3hod. 5min
Gotowanie i farbowanie jajek na niebiesko (czerwoną kapustą)
3 godz. 20 min
Gotowanie i farbowanie jajek na żółto (kurkumą)
3 godz. 20 min
Faszerowane jajka z mieloną papryką
35 Min
Jajka faszerowane ziołami
45 Min
Wielkanocny sos majonezowy
45 Min
Kompot rabarbarowy z imbirem i pomarańczą
20 min
Kompot z rabarbaru
2 godz. 15 min
Kompot porzeczkowo-agrestowy
30 Min