Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Gotowanie i farbowanie jajek na brązowo (łupinami cebuli)
- 30 g łupin cebuli, zwyczajnej lub czerwonej, pokrojonych na kawałki
- 4 - 6 jajek, o jasnych skorupkach, dokładnie umytych
- 1550 - 1600 g wody
- Besin Değeri
- şuna göre 1 sztukę
- Kalori
- 253 kJ / 60 kcal
- Protein
- 5 g
- Karbonhidrat
- 0.3 g
- Yağ
- 4 g
- Doymuş Yağ
- 1.3 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 21 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bułeczki wielkanocne zajączki
1 godz. 50 min
Gotowanie i farbowanie jajek na niebiesko (czerwoną kapustą)
3 Std. 20 Min
Gotowanie i farbowanie jajek na żółto (kurkumą)
3 Std. 20 Min
Drożdżowy koszyczek wielkanocny
2hod. 10min
Kutia
24 Std. 50 Min
Kompot z suszu
2hod. 10min
Gotowanie i farbowanie jajek na zielono (zieloną herbatą)
3h 5 min
Barszcz na zakwasie z uszkami
123 Std. 50 Min
Zakwas na żur
72 Std. 5 Min
Wigilijna kapusta z grzybami
1 Std. 20 Min
Jajka faszerowane awokado
40min
Sałatka jarzynowa na Varomie
50min