Gotowanie i farbowanie jajek na brązowo (łupinami cebuli)
TM6 TM5

Gotowanie i farbowanie jajek na brązowo (łupinami cebuli)

4.3 (74 değerlendirme)

Malzemeler

Gotowanie i farbowanie jajek na brązowo (łupinami cebuli)

  • 30 g łupin cebuli, zwyczajnej lub czerwonej, pokrojonych na kawałki
  • 4 - 6 jajek, o jasnych skorupkach, dokładnie umytych
  • 1550 - 1600 g wody

Besin Değeri
şuna göre 1 sztukę
Kalori
253 kJ / 60 kcal
Protein
5 g
Karbonhidrat
0.3 g
Yağ
4 g
Doymuş Yağ
1.3 g
Lif
0 g
Sodyum
21 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler