Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- Hindistan cevizi yağı, yağlamak için
- 150 g çiğ kaju fıstığı
- 300 g su
- 3 - 4 yk limon suyu
- 2 yk Hindistan cevizi yağı
- 60 g tahin
- 1 yk soya sosu
-
1
yk domates salçası
veya biber salçası - 2 tk elma sirkesi
-
90
g kırmızı kaliforniya biberi, çekirdekleri çıkarılmış
veya kapya biber, çekirdekleri çıkarılmış - 2 ½ tk tuz
- 1 tk toz tatlı kırmızı biber
- 1 yk hardal
- 15 g besin mayası
- 1 tk soğan tozu
- 1 tk sarımsak tozu
- 1 yk toz agar agar
- Besin Değeri
- şuna göre 30 g
- Kalori
- 317 kJ / 76 kcal
- Protein
- 2.2 g
- Karbonhidrat
- 4.2 g
- Yağ
- 6 g
- Doymuş Yağ
- 1.8 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 346 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pesto Sosu
15 Min
Sonomono (Japon Salatalık Salatası)
Değerlendirme yok
Fındık, Armut ve Rokfor Peynirli Salata
Değerlendirme yok
Sebzeli Galette
1h 30 min
Hindistan Cevizi Yoğurdu
Değerlendirme yok
Kakaolu Fındıklı Sürülebilir Peynir
Değerlendirme yok
Vegan Peynir Sosu
50 min
Yumurtalı Glütensiz Makarna
1 godz. 45 min
Taze Otlu Fasulye Köftesi
25 min
Parmesanlı Bezelye Ezmesi
15 Min
Tart Hamuru
10 min
Ketojenik Yuvarlak Ekmekler
1 godz. 15 min