春笋豌豆香椿烩饭

春笋豌豆香椿烩饭

4.5 4 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 1sa 55 dk
3 人份

Malzemeler

  • 短粳米 提前冲洗浸泡1小时后沥干,沥干后越重280克
    200 克
  • 糙米 提前冲洗浸泡1小时后沥干,沥干后越重80克
    50 克
  • 青豌豆,新鲜或冷冻
    80 克
  • 选择春笋,切丁
    60 克
  • 香椿
    30 克
  • 鸡高汤 无盐的
    340 克
  • 3 - 5 克
  • 5 克

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 人份

Sodyum 671.7 mg
Protein 25.4 g
Kalori 2454.7 kJ / 586.7 kcal
Yağ 16.2 g
Lif 1.5 g
Doymuş Yağ 0.3 g
Karbonhidrat 83.3 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...