Cihazlar ve Aksesuarlar
春笋豌豆香椿烩饭
Hazırlık 10 dk
Toplam 1sa 55 dk
3 人份
Malzemeler
-
短粳米 提前冲洗浸泡1小时后沥干,沥干后越重280克200 克
-
糙米 提前冲洗浸泡1小时后沥干,沥干后越重80克50 克
-
青豌豆,新鲜或冷冻80 克
-
笋 选择春笋,切丁60 克
-
香椿30 克
-
鸡高汤 无盐的340 克
-
盐3 - 5 克
-
油5 克
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Sodyum
671.7 mg
Protein
25.4 g
Kalori
2454.7 kJ /
586.7 kcal
Yağ
16.2 g
Lif
1.5 g
Doymuş Yağ
0.3 g
Karbonhidrat
83.3 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
爱吃烩饭
10 Tarif
Çin
Çin