Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- aceite de oliva extra virgen, para engrasar
- 250 - 280 g de agua (ver tip)
-
15
g de levadura fresca, desmoronada
veya 7 g de levadura seca instantánea, desmoronada -
30
g de miel de abeja
veya 30 g de azúcar morena - 250 g de harina de trigo integral
- 250 g de harina de trigo
- ½ cdita de sal fina
- 20 g de avellanas
- 20 g de nuez de castilla, en mitades
- 80 g de fruta deshidratada, mezclada (p.ej. arándanos, higos, chabacanos, manzanas, etc), en trozos
- Besin Değeri
- şuna göre 1 rebanada
- Kalori
- 523 kJ / 125 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 20 g
- Yağ
- 3 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 2.2 g
- Sodyum
- 40 mg
Alternatif tarifler
Mermelada de chabacano y jengibre
1h
Pan de frutos secos
2 godz. 10 min
Pay de camote enmielado
1h 40min
Panqué de zanahoria
1h
Rosca de Reyes
3h
Pan con salvado, nueces, zanahoria, manzana y yogur
2 godz. 20 min
Panquecitos de arroz
35 min
Panqué con arándanos
1h
Rosca de reyes
3h
Muffins de camote con nueces
1h
Calabaza en tacha
1h 15min
Panqué de calabaza sin gluten
2 godz. 20 min