Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La génoise
- beurre, pour le moule
- 4 œufs (53-63 g chacun)
- 120 g de sucre en poudre, à ajuster en fonction des goûts
- 120 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 1 pincée de sel
La compotée de fraise
- 800 g de fraises, coupées en deux et quelques fraises pour la finition
- 20 g de beurre
- 80 g de sucre en poudre
La cream cheese
- 50 g de sucre en poudre
- 200 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 200 g de fromage à tartiner, type Philadelphia et très froid
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 1390.4 kJ / 330.9 kcal
- Protein
- 6.3 g
- Karbonhidrat
- 41 g
- Yağ
- 15.9 g
- Doymuş Yağ
- 9 g
- Lif
- 2.2 g
- Sodyum
- 170.1 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bûche de Noël façon forêt-noire
2h 30min
Bûche express au praliné
45min
Jardin de Pâques
2 Std. 25 Min
Gâteau à la pâte à tartiner et aux poires
1h 45min
Layer cake
1h 45min
Glaçage royal (Glace royale)
5min
Layer cake au lemon curd
5h
Gâteau crémeux à la vanille
13 Std.
Bûche roulée vanille-chocolat
2h
Naked cake aux framboises
1h 30min
Génoise au chocolat
45min
Layer cake façon tiramisu
1h 15min